Services voor leveranciers

Verkoop via verschillende kanalen

Biedt voorraad aan op verschillende kanalen en webshops en zorg voor extra omzet.

Vergroot merkzichtbaarheid

Door voorraad aan te bieden op verschillende platformen en gebruik te maken van onze marketingservices, vergroot je jouw merkzichtbaarheid.

Stuur op cijfers

Gebruik de de Business Intelligence (BI-Tool) om te kunnen sturen op cijfers en een helder beeld van de markt te krijgen. De BI-Tool is beschikbaar vanaf Q1 2020.

Maak eenvoudig professionele foto's voor online gebruik

Met onze fotostudio kan iedere leverancier snel en eenvoudig de collectie fotograferen. De foto’s zijn uitermate geschikt voor online gebruik en van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk ons services overzicht voor leveranciers

Bekijk overzicht

Het veranderende retaillandschap

Hoe speel je hierop in?

Online oriënteren, vergelijken en bestellen. Het retaillandschap is aan het veranderen en zowel retailers als leveranciers kunnen hiervan profiteren door online zichtbaar te zijn. Juist om de steeds groter wordende groep van online klanten te kunnen bedienen, heeft ANWR-GARANT verschillende services in het leven geroepen. Services die deze klanten kunnen bereiken, maar ook kunnen helpen aan het artikel waar hij of zij naar op zoek zijn,  zodat klanten jouw merk leren kennen en afnemen.

De markt verbinden

Op welke manier?

Artikel informatie op EAN niveau is de sleutel. Onze PIM, oftewel Product Information Management is samengevat een verzameling van informatie van zowel leveranciers als retailers. Met deze informatie kunnen wij verschillende services voorzien van alle benodigde informatie om ze in te zetten. Waardevolle data analyses van de markt worden mogelijk, maar ook het direct aanbieden van voorraad op verschillende kanalen zoals Your Sales Assistant, AGN-Platformen (zoals TopShoe.nl en SPORT2000.nl), maar ook externe platformen en Retailer Webshops. Kortom, met data sta je sterk!

PIM

Met de PIM kunnen wij jouw merk(en) online krijgen op verschillende omgevingen. Lever hiervoor alle data aan op EAN niveau inclusief afbeelding.

Retailer Webshop

De Retailer webshop is dé manier om jouw artikelen aan te bieden op de webshop van de lokale retailer. Met artikel informatie op EAN niveau en afbeeldingen kunnen wij de webshop voorzien van jouw assortiment.

Data-analyse

Met Data-analyse zijn online- en instore sales inzichtelijk, maar kunnen ook marketing analyses worden gedaan. Wij hebben hiervoor artikel informatie op EAN niveau nodig.

AGN Platformen

Op de AGN platformen (TopShoe.nl, SPORT2000.nl en SOCCERCENTER.nl) kun je jouw artikelen aanbieden aan de vele bezoekers van deze platformen. Benodigd zijn artikel data op EAN niveau en afbeeldingen.

Marketing Services

Jouw merk(en) o.a. gevonden via banners, Social Media en nieuwsbrieven. Dat kunnen wij realiseren met de Marketing Services van AGN.

Concept Webshops

De concepten van AGN, zoals SOCCER CENTER en Podo Linea bieden jou als leverancier een extra kanaal om artikelen zichtbaar te maken. Hiervoor zijn artikel data op EAN niveau en afbeeldingen nodig.

Externe Platformen

Jouw artikelen op externe platformen die jaarlijks grote getale bezoekers aantrekken. Het is mogelijk met deze service.

Your Sales Assistant

Met YSA heeft de retailer jouw assortiment binnen handbereik. Direct bestelbaar als de klant hierom vraagt. Levering verloopt via dropshipment en benodigd is voorraaddata.

Interesse in de services voor leveranciers?

Neem dan contact met ons op.

Je kunt ook het contactformulier invullen door op onderstaande button te klikken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Henri van den Broek
Project leider digitale services

henri.vandenbroek@anwr-garant.nl